top of page

Proficiat Elektro Marc Balis!

Bijgewerkt op: 25 nov. 2023

Een dikke proficiat aan Elektro Marc Balis voor hun 40-jarig bestaan! En een extra proficiat aan Sonja, die vandaag jarig is!


Vandaag exact 40 jaar geleden opende elektrozaak Balis op de Vilvoordelaan. Sindsdien kan je er terecht voor televisies, en kleine en grote huishoudapparaten.

Zoals Marc het zelf zegt, heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt. “Ik maak elke dag opnieuw vrouwen blij”, zegt hij met een knipoog. En dat klopt! Nadat Sonja je met een glimlach in de winkel geïnformeerd heeft over het toestel dat je wil kopen, komt Marc het toestel aan huis leveren en installeren. Betere service vind je niet!

40 jaar later staan Sonja en Marc nog altijd met evenveel goesting in hun zaak en denken ze nog lang niet aan stoppen. “We doen dit met plezier! We doen graag nog een hele tijd verder.”


Dat blijkt al snel als we Sonja de volgende klant zien helpen om zijn keuze te maken uit het uitgebreide gamma in de winkel. Marc excuseert zich omdat hij door moet gaan voor een reparatie bij een klant. Zo kennen we hen!


Geniet van jullie feestdag, Sonja en Marc! Klink er samen op na jullie werkdag!


Elektro Marc Balis, Vilvoordelaan 52, Zaventem

Flor-art Manuela Manon en Lucie Roosens

Sonja en Marc Balis, Apotheek Roggen, café 't hoekske zaventem, Adria Grill, Snack Welkom, Bar Marcel

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page